TIP: informatief, helpend of actief deelnemen aan de Ouderraad ?
MELD JE HIER AAN
09/12/2021

Pizza, Pasta, Vol-au-Vent... jij mee op Zaterdag 19 februari ?

Het eerste trimester van dit schooljaar is voorbij gevlogen. Iedereen kijkt al uit naar de zomer... en allen hadden we gehoopt dat we het corona nu achter ons konden laten, maar we zullen samen nog even op onze tanden moeten bijten.

Als Ouderraad van VBS Berlaar hebben we dit jaar met de school de handen uit de mouwen gestoken om een alternatief in elkaar te boksen voor de tweejaarlijkse spaghetti-dag.

We zijn dan ook blij om de Pizza / Pasta / Vol-au-Vent te mogen aankondigen: 

We bieden een uitgebreid gamma aan pizza’s (30 cm), pasta’s en sauzen aan die je op voorhand kan bestellen. Wij zorgen dat alles klaar is om af te halen op zaterdag 19 februari 2022. Woon je in Berlaar dan kan je ook kiezen voor thuislevering, mits een klein bedrag van 2,50 euro. Duidt dit dan als item aan op het bestelformulier. Plaats je een bestelling van meer dan 60 euro, krijg je van de ouderraad een gratis fles wijn erbij! 

Scan de QR-code hierboven (of klik via de banner om door te gaan naar het bestelformulier) en kies de lekkerste pizza’s, pasta’s en sauzen die je wil bestellen. Een bevestiging met betaalinformatie ontvang je dan via e-mail, waarna je de betaling eenvoudig via overschrijving kan betalen. Zorg wel dat je deze tijdig uitvoert, je bestelling is pas definitief wanneer het bedrag ten laatste op dinsdag 8 februari 2022 gestort is. 

Alvast bedankt en smakelijk!

Ouderraad VBS Berlaar 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Privacy & Algemene (verkoops)voorwaarden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram